Wanneer u op vakantie wilt, of om een andere reden langere tijd niet voor uw hond(en) of huisdier(en) kunt zorgen is het ook de mogelijkheid om ze naar de opvang te brengen.

Ik bied kleinschalige opvang in huiselijke sfeer. Dat houdt in dat de dieren hier net zo verwend worden als bij u thuis. De hond(en) bijvoorbeeld draait volledig mee met ons gezin. Ons gezin bestaat uit mijn vriend Szymon, Dorian (2018), Lucian (2020), Jillian-Rose (2022), onze Mechelse herder Demon en ikzelf uiteraard.

Demon , Lucian en Dorian

De hond mag zowel buiten als binnen en zal de nachten ook gewoon lekker binnen doorbrengen. Bij ons mogen honden ook in de bank, dus geef het even door als dit niet gewenst is. Kortom, ze kunnen gaan en staan waar ze willen.

Met een goed omheind perceel van maar liefst 1127 m2, met veel bebossing en ook open ruimte, is er genoeg gelegenheid voor de hond om dagelijks zijn energie (of behoefte) kwijt te kunnen. De honden gaan ook dagelijks 3 keer uit wandelen, waarvan 1 of 2 keer per dag met de uitlaatservice.

Ik maak geen gebruik van kennels, zoals in een pension. De honden moeten wel voldoen aan bepaalde voorwaarden. Dat zijn o.a. dat ze sociaal zijn naar andere honden en goed overweg kunnen met kleine kindjes. Ook dient de hond gevaccineerd te zijn en teefjes mogen niet loops zijn.

Het beste neemt u eigen voer mee en ook zijn of haar eigen mandje/ favoriete speeltje is aangeraden, zodat ze zich snel thuis voelen.

Rambo

Voor overige gezelschapsdieren geldt dat ze een goede degelijke kooi mee krijgen. Indien mogelijk kunnen ook zij meerdere malen per dag los in huis en zullen ze volop aandacht en verzorging krijgen. Voer en overige verzorgingsmaterialen dient u zelf mee te nemen.

Helaas heb ik (nog) geen mogelijkheid om katten op te vangen. De deuren gaan hier regelmatig open, waardoor er kans op ontsnapping is. Dit risico wil ik natuurlijk niet nemen. Voor katten is het wel mogelijk om ze thuis te laten verzorgen. Voor meer informatie hierover kunt u kijken bij dierverzorging.

Heeft u nog vragen of wilt u zich inschrijven, twijfel dan niet om contact op te nemen.

Pakkun in de opvang
Pakkun een weekje op logè
Pakkun een weekje op logé

Tya kwam 2 weken logeren