Dierverzorging voor alle diersoorten!

U wilt graag op vakantie, een dagje of weekendje weg, maar u vindt het niet fijn om uw dier naar een pension te brengen. U heeft misschien diersoorten die niet makkelijk te verhuizen zijn of misschien bent u ziek/ mobiel beperkt en daardoor niet in staat om voor uw dier(en) te zorgen. Wat de reden ook is en om welke diersoort het ook gaat, u kunt ten alle tijden contact opnemen met mij. Ik verzorg uw dier(en) op locatie. Dit kan bij u thuis zijn, ergens op een stal of in een weiland. Zo heeft u geen stress met het zoeken naar een vakantie adres, geen gedoe met de transport en ook de dieren kunnen zo in hun vertrouwde omgeving blijven. Voor iedereen een fijne situatie.

Wilt u weten hoe het werkt? Lees dan verder bij de werkwijze. U kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact opnemen.

Dierverzorging
Dierverzorging

Opmerking 1: Bij de verzorging van slangen zal ik geen LEVENDE voedseldieren geven als deze gevoerd moeten worden. Alhoewel ik weet dat het natuurlijk gedrag is voor de slang, is dit tegen mijn emotionele principes in. Ik ben bekend en heb ervaring met het geven van diepvriesvoeding. Uitzondering hierop zijn krekels en andere insecten of wormen aan spinnen of overige reptielen.

Opmerking 2: Voor honden is het niet fijn om lange tijd alleen te zijn. Hiervoor bied ik ook opvang aan in huiselijke sfeer.

ivm zwangerschap kan ik momenteel helaas geen schapen en geiten verzorgen en mag ik helaas ook geen kattenbakken verschonen. Dit vanwege de Toxoplasmose parasiet die gevaarlijk kan zijn voor ons ongeboren kindje. Overige verzorging van katten is geen probleem evenals de zorg voor andere dieren.

De periode van medio 05-2022 tot medio 07-2022 zal ik tijdelijk gesloten zijn ivm zwangerschapsverlof.