Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor een hondenuitlaatservice. U moet bijvoorbeeld hele dagen werken, u bent ziek, of u gunt uw hond gewoon een leuk avontuur. Wat de reden ook is, elke hond verdient het om even lekker te kunnen ravotten. Bij de uitlaatservice kunnen de honden rennen, spelen, zwemmen of gewoon lekker snuffelen. Kortom; alles wat de hond leuk vindt!

Honden zijn nou eenmaal roedeldieren en hebben veel baat bij het hebben van sociale contacten. Spelenderwijs oefenen ze hun gedrag en in combinatie met een lange wandeling kunnen ze zo hun energie kwijt. Dit kan ook zeker een positieve werking hebben op het gedrag van de hond buiten de uitlaatservice.

Ik ben er om u en uw hond te ontzorgen. Dit kan op vaste dagen, maar dit kan ook flexibel zijn. Voor honden die op flexibele dagen meegaan probeer ik altijd een plekje vrij te houden. Tevens bied ik ook dagopvang en vakantie opvang.

Ik ben in het bezit van een diploma specialisatie hondenuitlaatservice, een diploma dierverzorging en het vakbekwaamheidsbewijs Besluit houders van dieren.

De hondenuitlaatservice is onder andere actief in Sint-Willebrord, Sprundel, Rucphen, Schijf, Hoeven, en Etten-Leur. Staat uw plaats er niet tussen? Neem gerust contact op om te kijken of ik ook bij u in de buurt kom.

Voor meer informatie over de werkwijze en tarieven kunt u op onderstaande buttons klikken.