Heeft u nog vragen of wilt u zich inschrijven, twijfel dan niet om contact op te nemen. Dat kan via het onderstaande contact formulier of via Whatsapp of SMS naar telefoonnummer 06-54302474. U krijgt dan binnen 24 uur een reactie terug van mij. Bellen mag uiteraard ook, maar ik ben niet altijd telefonisch bereikbaar tijdens werkzaamheden. E-mailen kan naar info@hondenuitlaatservicehellemons.nl

Hellemons hondenuitlaatservice en dierverzorging is ook te vinden op Facebook . Uiteraard kunt u ook contact opnemen via Messenger.

I.v.m. zwangerschapsverlof ben ik de periode van medio mei 2022 tot medio juli 2022 gesloten. Voor de huidige klanten van de hondenuitlaatservice zal ik proberen vervanging te zoeken, maar dit kan ik nog niet garanderen. Echter probeer ik zelf zo lang mogelijk door te gaan en zo snel mogelijk weer te starten.

In verband met de zwangerschap kan ik momenteel helaas geen schapen of geiten verzorgen en mag ik ook geen kattenbakken schoonmaken. Dit in verband met de toxoplasmose bacterie (en andere bacterie├źn) die gevaarlijk zijn voor ons ongeboren kindje. Overige verzorging van katten en andere dieren is geen probleem.

contact hondenuitlaatservice
Paco, Coco en Demon tijdens een heerlijke ochtendwandeling in de Pannenhoef