I.v.m. vakantie zijn wij gesloten van 14-08-2023 t/m 27-08-2023

Als u heeft besluit om uw hond mee te laten gaan met de uitlaatservice, kunt u contact met mij opnemen. Het liefst doet u dit via Whatsapp (06-54302474) of via e-mail (info@hondenuitlaatservicehellemons.nl) Tijdens mijn werkzaamheden met de honden neem ik geen telefoon op, omdat ik mijn aandacht bij de honden wil houden. Graag vermeld u in het bericht het ras, de leeftijd, geslacht en om welke dagen het gaat. We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Het intakegesprek vindt plaats op het verblijfsadres van de hond. Per e-mail stuur ik u alvast een vragenlijst die u kunt invullen. Hierin staan o.a. vragen over het gedrag van de hond en waar ik verder rekening mee moet houden.

Tijdens het intakegesprek neem ik deze vragenlijst met u door en als het voor beide partijen bevalt, zullen we het inschrijfformulier invullen. Mocht er niemand thuis zijn op de uitlaatdagen, dan zal er een sleutel worden overhandigd. Deze wordt alleen gebruikt voor het ophalen en terugbrengen van de hond en zal ik ook alleen bijhebben op de uitlaatdagen. Om te zorgen dat u uw sleutel in vertrouwen kunt overhandigen zal er een sleutelcontract getekend worden. Zo kunt u er zeker van zijn dat ik er zorgvuldig mee om ga. Bij het intakegesprek zullen ook de Algemene voorwaarden en privacyverklaring overhandigd worden.

Op de afgesproken dagen kom ik de hond bij u thuis ophalen in een speciaal daarvoor ingerichte bus. De wandelingen duren ongeveer 1 uur, afhankelijk van de hond, maar ook van het weer. Bij extreem warm weer, of extreem koud/nat weer zal de wandeling worden ingekort als de hond hier behoefte aan heeft. Het welzijn van de hond staat bij mij voorop! Ook de veiligheid van de honden staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Wanneer ik het bijvoorbeeld onverantwoord vind om een hond los te laten, door bijvoorbeeld jagen of angst, zal deze aangelijnd blijven. Ook honden die steeds voor onrust in de groep zorgen of gaan vechten kan ik helaas niet (meer) meenemen.

We wandelen voornamelijk in het bos, zoals het Liesbos en de gehele winterperiode loop ik op de Galderse Meren. Momenteel ben ik nog zoekende naar een omheinde locatie om te lopen.

Honden kunnen tijdens de wandeling vies en nat worden. Na de wandeling word de hond, indien nodig, afgedaan met een handdoek zodat hij/zij redelijk schoon en droog is. De handdoeken heb ik zelf al in de bus liggen. Bij thuiskomst krijgt hij nog een lekker koekje en kan hij weer bijkomen van zijn avontuur.

Ik heb een ochtendwandeling en een middagwandeling. In de ochtend zal de hond tussen 09.00u en 10.00u worden opgehaald en in de middag tussen 13.30u en 14.30u. Hoelang uw hond weg is hangt af van de groepsgrootte, de route die ik moet rijden en natuurlijk van de situatie op de weg.

Dolly en Demon