Zoekt u verzorging voor uw (huis)dier? Dan kunt u contact met mij opnemen. Dit kan telefonisch, via Whatsapp, Messenger of via het contactformulier op de website. Graag vermeld u hierbij om welke diersoort(en) het gaat, de locatie/plaats en welke dagen/ periode de verzorging moet plaatsvinden.

Ik zal u dan een vragenlijst sturen die u alvast kunt invullen en terugsturen en maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek zal plaatsvinden op de locatie van het dier.

Tijdens dit gesprek kunt u alles wat er moet gebeuren aan mij uitleggen en mij wegwijs maken over waar ik de benodigdheden kan vinden. We nemen de vragenlijst door en als alles voor beide partijen bevalt vullen we het inschrijfformulier.

Mocht u zelf afwezig zijn tijdens deze periode, dan zal er, indien nodig, een sleutel worden overhandigd. Deze wordt alleen gebruikt voor het verzorgen van het dier en zal ik ook alleen bijhebben wanneer ik naar de locatie rijd. Om te zorgen dat u uw sleutel in vertrouwen kunt overhandigen zal er een sleutelcontract getekend worden. Zo kunt u er zeker van zijn dat ik er zorgvuldig mee om ga.

Bij het intakegesprek zullen ook de Algemene voorwaarden en privacyverklaring overhandigd worden.

Tijdens de verzorgingsperiode rijd ik zoals afgesproken 1 of 2 keer per dag naar de locatie om voor het dier te zorgen, bv voeren, verblijf schoonmaken en natuurlijk aandacht geven. Het geven van medicatie is ook mogelijk en ook stuur ik regelmatig even een update of foto/video over hoe het met uw dier gaat.

verzorging (huis)dier
verzorging (huis)dier