Zoekt u opvang voor uw (huis)dier? Dan kunt u contact met mij opnemen. Dit kan telefonisch, via Whatsapp, Messenger of via het contactformulier op de website. Graag vermeld u hierbij om welke diersoort(en) het gaat en welke dagen/ periode u opvang wilt voor uw dier. Bij honden vermeld u dan nog graag het ras, de leeftijd en het geslacht. Ik zal u dan een vragenlijst sturen die u alvast kunt invullen en terugsturen en maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek vindt plaats bij mij thuis, zodat u kunt zien waar uw huisdier terecht komt. Honden kunnen tijdens dit gesprek ook meekomen, zodat we een indruk kunnen krijgen van het gedrag van de hond.

Tijdens dit gesprek bespreken we alle noodzakelijke dingen over uw dier en zullen we de vragenlijst doornemen. Als het voor beide partijen bevalt vullen we het inschrijfformulier in.

De dagen/periode dat uw dier bij ons komt, dient u zelf het te brengen en op te halen op de afgesproken datum en tijd. Wanneer ik het dier moet ophalen en wegbrengen reken ik daar € 0,50 per Km voor.

Tijdens de opvang krijgt uw huisdier volop aandacht en verzorging. Huisdieren mogen, indien mogelijk, los in huis en honden kunnen gaan en staan waar ze willen. Honden kunnen tevens mee met de uitlaatservice.

U krijgt ook regelmatig foto’s/ video’s toegestuurd en ik vertel regelmatig hoe het met ze gaat.

Een reservering staat pas vast nadat het inschrijfformulier is ingevuld en ondertekend!