Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor een uitlaatservice. U moet bijvoorbeeld hele dagen werken, waardoor de hond steeds alleen thuis is, of u bent ziek, of u gunt uw hond gewoon een leuk avontuur. Wat de reden ook is, elke hond is welkom en verdient het om even lekker te kunnen ravotten.

Honden zijn roedeldieren en hebben veel baat bij het hebben van sociale contacten. Spelenderwijs oefenen ze hun gedrag en in combinatie met een lange wandeling kunnen ze zo hun energie kwijt. Dit kan ook zeker een positieve werking hebben op het gedrag van de hond buiten de uitlaatservice.

  • De kleine hondjesclub: Ook kleine hondjes kunnen grote energie-bommetjes zijn. Hoewel grote en kleine honden vaak prima samen kunnen spelen, blijven de kleine hondjes altijd erg kwetsbaar en fragiel. Voor veel mensen is dit een reden om hun kleintje niet mee te geven met een uitlaatservice. Daarom is er speciaal voor de kleine honden, de kleine hondjesclub. In deze groep wandel ik echt alleen met kleine hondjes
Uitlaatservice kleine honden
  • De seniorenclub: Voor sommige oudere honden kan het erg verjongend werken om in een fanatieke groep mee te lopen. Ze komen helemaal los en spelen fanatiek mee met de rest. Dit geldt alleen niet voor alle oudere honden. Sommige senioren houden helemaal niet van die drukte en genieten liever van een rustige wandeling met soortgenootjes. Voor deze senioren is er speciaal, de seniorenclub. Hier wandel ik alleen met oudere honden.
uitlaatservice Senioren